Bun Quote

"Ga jezelf zien als een ziel met een lichaam in plaats van als een lichaam met een ziel."
Wayne Dyer
Banner
Banner

Aanmelden Nieuwsbrief

Naam:

Email:

Godo trakteert 300 kinderen op ‘De Smurfen’

Godo trakteerde kinderen van elf weeshuizen op 'De Smurfen' in TBL Cinemas. (Foto: Raoul Lith) Starnieuws, 06 Sep 2011, 17:30
Ruim 300 kinderen hebben vanmiddag in TBL Cinemas genoten van de 3-d voorstelling ‘De Smurfen’. De coöperatieve spaar- en kredietbank Godo heeft elf kindertehuizen een gezellige tijd bezorgd in de bioscoop.

 

Kinderen uit Commewijne, Wanica en Paramaribo die ook in de vakantie nog in de tehuizen zijn, zeggen de film heel leuk te hebben gevonden.Godo viert op 10 december haar 40ste verjaardag. Er worden diverse activiteiten georganiseerd om de successen die geboekt zijn te vieren. Godo werd als krediet coöperatie opgericht door Carlho Wijdh maar is intussen uitgegroeid tot de eerste coöperatieve bank. Hierdoor kan een uitgebreider dienstenpakket worden aangeboden aan de klanten.

 

Lees de rest van het artikel op starnieuws
Bron: www.starnieuws.com

06 Sep, 17:30


Godo trakteerde kinderen van elf weeshuizen op 'De Smurfen' in TBL Cinemas. (Foto: Raoul Lith)

Ruim 300 kinderen hebben vanmiddag in TBL Cinemas genoten van de 3-d voorstelling ‘De Smurfen’. De coöperatieve spaar- en kredietbank Godo heeft elf kindertehuizen een gezellige tijd bezorgd in de bioscoop. Kinderen uit Commewijne, Wanica en Paramaribo die ook in de vakantie nog in de tehuizen zijn, zeggen de film heel leuk te hebben gevonden.